Białkowe muffiny ze szpinakiem , pomidorkami koktajlowymi i bekonem

Białkowe muffiny ze szpinakiem

Ingredients
  

  • 500 g świeżych liści szpinaku
  • 6 pokrojonych pomidorków koktajlowych
  • 500 ml białka z jajek
  • 6 plastrów bekonu
  • sól
  • pieprz
  • 6 foremek na babeczki

Instructions
 

  • Umieścić liście szpinaku w foremkach i delikatnie je ugnieść . W każdej foremce umieścić także pokrojone pomidorki koktajlowe. Rozlać białko w każdą foremkę . Doprawić przyprawami . Zwinąć bekon w rulon i umieścić w foremkach . Włożyć foremki do piekarnika rozgrzanego do 180 stopni i piec przez 15 minut do ścięcia białka


P1013495.JPG
P1013488.JPG

Podziel się :

Facebook
Twitter
WhatsApp

Zobacz i subskrybuj nasz nowy kanał na YouTube