Szukaj
Close this search box.

Wędzony łosoś z fetą, pistacjami i awokado w donutowej foremce

Wędzony łosoś z fetą, pistacjami i awokado w donutowej foremce. Smaczna propozycja na śniadanie. Wędzony łosoś z serem feta wzbogaconym smakiem pokruszonych pistacji oraz awokado. Chrupkie pistacje świetnie smakują z kremowym serem. Nietuzinkowe podanie jest dodatkowym atutem tego dania.

Wędzony łosoś z fetą, pistacjami i awokado w donutowej foremce

Składniki
  

  • Wędzony łosoś 250 gram
  • Ser feta 200 gram
  • Parmezan tarty 50 gram
  • Pistacje pokruszone 50 gram
  • 1 awokado

Instrukcje
 

  • Awokado obrać ze skóry. Rozgnieść widelcem. Ser feta rozdrobić widelcem. Wymieszać z parmezanem i pokruszonymi pistacjami. Foremkę na donuty wyłożyć plastrami wędzonego łososia. Foremki uzupełnić masą z awokado oraz masą serową z pistacjami . Wstawić do lodówki na około godzinę.

 

P1014095.JPG

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

P1014101.JPG

Udostepnij :

Twitter
Telegram
WhatsApp

Więcej przepisów

Awokado

Jajko zapiekane w awokado

  English : Ingredients : 2 avocados 4 rashers of smoked back bacon 4 eggs salt and pepper METHOD Preheat your grill to maximum, then lay the bacon on the

Zobacz i subskrybuj nasz nowy kanał na YouTube