Szukaj
Close this search box.

Pasta z makreli, jajek i ogórków korniszonów

Coraz częściej w naszym domu staramy się nie jeść sklepowej wędliny. Wprowadzamy do naszego jadłospisu więcej ryb. Dziś klasyka jeśli chodzi o pastę rybną na kanapki. Makrela wędzona w roli głównej.

Pasta z makreli, jajek i ogórków korniszonów

Ingredients
  

  • 1 wędzona makrela
  • 2 ogórki konserwowe
  • 1 /4 pora
  • 3 jajka
  • Szczypior
  • Koper
  • 2 łyżki majonezu
  • 2 łyżki jogurtu naturalnego
  • sól i pieprz do smaku

Instructions
 

  • Ugotować jajka na twardo . Rybę obrać ze skóry .Usunąć ości . Pora i ogórki  konserwowe drobno posiekać . Do naczynia włożyć makrelę , ugotowane i obrane jajka. Rozdrobnić widelcem . Dodać  ogórki i pora. Dorzucić pokrojony szczypior i koper . Dodać majonez i jogurt . Doprawić solą i pieprzem


P1013413 a.jpg
P1013406 a.jpg

Udostepnij :

Twitter
Telegram
WhatsApp

Więcej przepisów

Awokado

Jajko zapiekane w awokado

  English : Ingredients : 2 avocados 4 rashers of smoked back bacon 4 eggs salt and pepper METHOD Preheat your grill to maximum, then lay the bacon on the

Zobacz i subskrybuj nasz nowy kanał na YouTube