Szukaj
Close this search box.

Pasta awokado, jajko, rzodkiewka

Pasta awokado, jajko, rzodkiewka. Mnie gdzieś z awokado jest średnio po drodze i nijak do mnie przemawiają argumenty, że zdrowe. Zrobiłam więc pastę kanapkową z awokado, jakiem, spora ilością rzodkiewki i naci pietruszki z dodatkiem majonezu. W takiej postaci zjadłam z przyjemnością. Szybka w przygotowaniu i wymiata z własnej roboty chlebem.

Pasta awokado, jajko, rzodkiewka

Czas przygotowania 10 minuty
Czas gotowania 5 minuty
Łączny czas 15 minuty
Rodzaj Appetizer, Breakfast
Kuchnia international
Porcje 4

Składniki
  

  • 4 ugotowane jajka pokrojone w kostkę
  • 1/2 małego ząbka czosnku dorbno posiekanego
  • 2 dojrzałe awokado pokrojone w kostkę
  • 1/2 pęczka rzodkiewki pokrojonego w talarki
  • 1 łyżeczka soku z cytryny
  • sól i świeżo zmielony czarny pieprz
  • 3 łyżki posiekanej naci pietruszki
  • 4 łyżeczki majonezu

Instrukcje
 

  • Wszystkie składniki umieścic w misce i dokładnie wymieszać
Słowo kluczowe awokado, danie wegetariańskie, Królik dba o linię

 

 
 

 

 

 

 

Udostepnij :

Twitter
Telegram
WhatsApp

Więcej przepisów

Awokado

Jajko zapiekane w awokado

  English : Ingredients : 2 avocados 4 rashers of smoked back bacon 4 eggs salt and pepper METHOD Preheat your grill to maximum, then lay the bacon on the

Zobacz i subskrybuj nasz nowy kanał na YouTube