Szukaj
Close this search box.

Pasta z makreli z batatami

Pasta z makreli z batatami. Smaczna, rybna pasta z dodatkiem słodkich ziemniaków, suszonych pomidorów i musztardy. Fajna propozycja na kanapki. Najlepiej smakuje z domowej roboty chlebem, który często gości u mnie w domu. Polecam

Czas przygotowania 15 minuty
Łączny czas 15 minuty
Rodzaj Breakfast
Kuchnia international
Porcje 4

Składniki
  

  • 1 makrela bez skóry i bez ości
  • 1 słodki ziemniak upieczony w piekarniku bez ości
  • 6 sztuk suszonych pomidorów z zalewy pokrojonych w kostkę
  • 1 łyzka ziarnistej musztardy
  • pęczek drobno posiekanej naci pietruszki
  • sól
  • pieprz

Instrukcje
 

  • Makrele i batata zblendować. Można też rozdrobnić widelcem. Dodać pozostałe składniki i dobrze wymieszać. Podawać ze świeżym pieczywem.
Słowo kluczowe Królik dba o linię, Królikowe hity, makrela, śniadanie na szybko

Udostepnij :

Twitter
Telegram
WhatsApp

Więcej przepisów

Awokado

Jajko zapiekane w awokado

  English : Ingredients : 2 avocados 4 rashers of smoked back bacon 4 eggs salt and pepper METHOD Preheat your grill to maximum, then lay the bacon on the

Zobacz i subskrybuj nasz nowy kanał na YouTube