Szukaj
Close this search box.

Pasta z bobu/Broad bean spread

Pasta z bobu. Pyszna pasta na kanapkę. Jej smak wzbogacony orzeszkami pini i parmezanem. Można również wykorzystać jako nadzienie do pierogów.

Pasta z bobu

Czas przygotowania 10 minuty
Czas gotowania 20 minuty
Łączny czas 30 minuty
Rodzaj Appetizer, Breakfast, Main Course
Kuchnia international
Porcje 2

Składniki
  

  • 250 g ugotowanego obranego bobu
  • 1 garść poszatkowanej pietruszki
  • 70 g orzeszków pini
  • 3 ząbki czosnku
  • 5 łyżek oliwy
  • sól i świeżo mielony pieprz do smaku
  • garść startego parmezanu

Instrukcje
 

  • Wszystkie składniki zblendowac na gładką masę
Słowo kluczowe bób, danie wegetariańskie, Królik dba o linię
 
 

 

 

 

Broad bean spread

 

  • 250 g boiled (peeled broad bean)
  • 1 handful of shredded parsley
  • 70 g of pine nuts
  • 3 cloves of garlic
  • 5 tablespoons of oil
  • salt and freshly ground pepper to taste
  • a handful of grated parmesan cheese
  1. All ingredients blend to a smooth mass

Udostepnij :

Twitter
Telegram
WhatsApp

Więcej przepisów

Awokado

Jajko zapiekane w awokado

  English : Ingredients : 2 avocados 4 rashers of smoked back bacon 4 eggs salt and pepper METHOD Preheat your grill to maximum, then lay the bacon on the

Zobacz i subskrybuj nasz nowy kanał na YouTube