6suszonych pomidorów z zalewy pokrojonych na mniejsze kawałki
2łyżki sosu worcestershire
dodatkowo
200gpomidorów koktajlowych
200gżóltych pomidorków
2łyzki masła
2ząbki czosnku przeciśnięte przez praskę
Instructions
Wołowinę umieścić w misce. Wymieszać z ziołami.
Rozgrzać olej w dużym rondlu i smażyć mięso na dużym ogniu, aż ładnie się zarumieni. Dodać bulion i dusić 60 min. Po tym czasie dodać czosnek i jarmuż. Gotować kolejne 30 min. Po tym czasie dodać marchew, batata, suszone pomidory, cukinię i kukurydzę. Dusić kolejne 30 min aż warzywa będą miękkie. Pod koniec dodać sos worcestershire.
Na osobnej patelni, na maśle przesmażyć pomidorki z czosnkiem i odrobiną soli i pieprzu. Podsmażone pomidory dodać do mięsa.