Cofnij
Drukuj
Mniejszy
Normalny
Większy
Easy pera cake
Wydrukuj przepis
Czas przygotowania
15
minuty
minut
Czas gotowania
45
minuty
minut
Łączny czas
1
godzina
godzinę
Rodzaj
Dessert
Kuchnia
international
Porcje
12
Składniki
250
g
of mascarpone cheese or full fat soft cheese
2
cups
of plain flour
2
yolks
1/2
cup
of brown sugar
4
tablespoons
of olive oil
2
tsp
of baking powder
5
medium pears
peeled and halved
Additionally
sour cream mixed with powdered sugar
roasted almond flakes
Instrukcje
Brush a 25 cm cake tin with butter and sprinkle with breadcrumbs.
Knead all ingredients. Place the dough in a springform pan. Line up and press pears on top.
Bake in an oven preheated to 180 C for about 45-50 minutes. Pour over the icing. Decorate
Słowo kluczowe
easy cake, pear cake, pears, simple cake